Acasa / Jocuri amuzante / Umfla baloane cu iepurasi

Umfla baloane cu iepurasi

Cum se joaca: Singurul buton care il vei folosi este enter. Trebuie sa apesi cat mai repede pe el pentru ca balonul sa se umfle mai rapid decat cel al adversarului.
Etichete: ,

Un joc extrem de distractiv pentru copilul din tine. Personajele principale sunt doi iepurasi dragalasi care se afla intr-o competitie de umflat baloane. Cel care il umfla primul pana cand ajunge la o dimensiune care sa ii permita sa atinga cactusul din mijlocul camerii si astfel sa fie spart, castiga concursul. Exista 12 nivele de joc, fiecare dintre ele fiind mai dificil decat precedentul. Daca esti mult mai bun decat calculatorul si ai vrea sa ai o competitie cu unul din prietenii tai, sora sau frate, nu trebuie sa-ti faci griji: se poate juca si in doi. Jucatorul numarul 1 trebuie sa umfle balonul apasand tasta enter, in timp ce numarul doi trebuie sa apese pe shift. Evident, trebuie sa apesi foarte repede pentru ca altfel risti ca adversarul tau sa ti-o ia inainte si sa te bata. Muzica de pe fundal e foarte dansanta si iti ramane in minte, insa daca nu iti place sau pur si simplu vrei sa asculti propiile melodii, atunci o poti opri. Chiar daca exista riscul de ati deteriora putin tastatura, aceasta aplicatie e perfecta pentru a te relaxa intr-o zi banala. Trimite si colegilor tai de clasa linkul jocului si creeati o competitie eliminatorie pentru a vedea cine e cel mai iute dintre voi.

Inteligenta copiilor se masoara in

jocuri de umflat baloane, jocuri de umflat baloane in 2, jocuri cu baloane, jocuri de umflat baloane in doi, jocuri de umflat mingi, jocuri cu baloane de umflat, jocuri gratis de umflat baloane, jocuri cu umflat baloane, umfla baloane, jocuri in 2 de umflat baloane, jocuri in doi de umflat baloane, jocuri de umflat baloane cu iepurasi, jocuri sa umfli baloane, jocuri cu iepurasi, jocuri de unflat baloane, jocuri umflat baloane, jocuri amuzante si inteligente, JOCURI CU BALOANE COLORATE, jocuri cu iepuri care fac baloane, jocuri cu iepuri in 2 cu baloane


fb

Mai multe jocuri din categoria Jocuri amuzante

Comenteaza Umfla baloane cu iepurasi

  1. Flaviu pe January 30th, 2013 spune:

    Ador sa joc versiunea asta. Am mai gasit una de baut suc rapid, dar asta cu umflatul baloanelor este geniala. Asa cum spunea prietenul meu de jos, sper sa nu-mi stric tastele. Imi place enorm oricum!!

  2. Radu pe April 5th, 2013 spune:

    Voi sunteti nebuni, iti strici enter-ul cu jocul asta, hahahaha! :) ) Iepurasii aia sunt criminali, super amuzanti. Si chiar daca jocul are un obiectiv destul de stupid, mie imi place la nebunie! Sa vad pana la ce nivel pot sa ajung, sper ca nivelul de dificultate sa nu creasca prea mult.

Spune ce crezi despre acest joc