Acasa / Jocuri amuzante / Rooney pe terenul de fotbal

Rooney pe terenul de fotbal

Cum se joaca: Pentru a lovi, apasa pe space sau, mai usor, pe clickul mouseului.
Etichete: ,

Wayne Rooney, unul din cei mai buni jucatori englezi ai tuturor timpurilor, are o personalitate cam ciudata. Chiar daca pare destul de linistit, in interiorul lui se afla defapt un vulcan, gata sa erupa si sa scoata flacari la cel mai mic argument. De aceea, atunci cand Wayne statea frumos la televizor si privea finala cupei mondiale din 2006, dintre Italia si Franta, mai precis, celebrul conflict intre Zidane si Materazii, nimeni nu a fost surprins cand el a decis ca vrea sa faca si el acelasi lucru ca si marele Zidane. Adica, sa pocneasca pe oricine ii sta in cale in aceeasi maniera. Probabil ca stii si tu, dar in acea finala Zidane l-a lovit pe Materazii cu un cap in stomac. Acelasi lucru va trebui sa-l faci si tu in acest joc, doar ca personajul va fi diferit. Vei alerga cu Rooney pe un teren de fotbal, in aplauzele spectatorilor si va trebui sa lovesti fiecare persoana care iti sta in cale. Da-le un cap in gura pentru a-l tine minte toata viata. Ai grija sa coordonezi bine momentul contactului, altfel risti sa fii prea incet si sa te izbesti in adversar. Pe masura ce vei avansa, viteza va creste automat.

Inteligenta copiilor se masoara in

masoara terenul la englezi, masoara teren la englezi, jocuri cu fotbal pe tot terenul, jucatori englezi fotbal - rooney, jucatori englezi, jocuri cu fotbal pe tot terenul baieti, jocuri cu fotbal pe nesip3d, cum se masoara marimile la englezi, CINE MASOARA TERENUL LA ENGLEZI, ce masoara terenul englezilor


fb

Mai multe jocuri din categoria Jocuri amuzante

Comenteaza Rooney pe terenul de fotbal

  1. Dani pe April 27th, 2013 spune:

    Rooney chiar seamana cu cel din realitate, tare urat mai e omul asta! Dar se vede ca se pricepe destul de bine la lovituri cu capul! :D Cel mai mult ma enerveaza ca nu pot sa ma coordonez cum trebuie, intodeauna apas cu o fractiune de secunda mai tarziu si ma lovesc de adversar!

Spune ce crezi despre acest joc