Acasa / Jocuri inteligenta si indemanare / Gaseste diferentele dintre scoli

Gaseste diferentele dintre scoli

Cum se joaca: Observa cu atentie ambele poze din cadrane si cauta cele cinci diferente. Primele sunt cele mai usoare, dar pe urma devin din ce in ce mai grele.
Etichete: ,

Testeaza-ti abilitatile de ageritate si atentie cu acest joc clasic in care trebuie sa descoperi diferentele intre doua imagini. Unele din acestea sunt foarte subtile astfel ca e nevoie de niste ochi de vultur pentru a le depista. Crezi ca tu ai asa ceva? Demonstreaza. Aceste tipuri de aplicatii sunt excelente pentru toata lumea pentru ca iti dezvolta capacitatea de concentrare, una din cele mai importante caracteristici pe care o persoana o poate avea. De asemenea, te fac sa devii mai rabdator, un lucru foarte util in aceasta era, pentru ca am cam uitat cum e sa astepti pentru ceva, din moment ce aproape totul se poate obtine acum cu foarta multa rapiditate. Exista cel putin 5 diferente la fiecare nivel, iar timpul tau este limitat. Prin urmare, s-ar putea sa repeti de cateva ori un nivel. Asta daca nu esti un geniu si le rezolvi pe toate super rapid si fara greseala! Demonstreaza-la acest lucru amicilor tai.

Inteligenta copiilor se masoara in

jocuri cu diferente grele, jocuri diferente grele, jocuri cu diferente usoare, joc diferente grele, jocuri cu diferente foarte grele, jocuri gaseste diferenta grele, gaseste diferentele, jocuri cu diferente fara timp, jocuri de gasit diferente grele, gaseste diferenta, jocuri de gasit diferente usoare, jocuri de gasit diferente usoare fara timp, jocuri cu diferente, jocuri diferente usoare, jocuri de gasit diferente fara timp, jocuri gaseste diferenta, jocuri cu diferente usoare fara timp, jocuri de gasit diferente, joc cu diferente grele, jocuri grele cu diferente


fb

Mai multe jocuri din categoria Jocuri inteligenta si indemanare

Comenteaza Gaseste diferentele dintre scoli

Spune ce crezi despre acest joc